Neurověda ve vzdělávání VIII.

ráda bych Vás srdečně pozvala na další, konkrétně již VIII. ročník konference Neurověda ve vzdělávání, který se bude konat 30. 3. 2023 v Praze v hotelu DUO.

Pro Vás, klienta Archivu bez starostí, máme speciální nabídku - do 30. 1. 2023 můžete získat vstupenku za zvýhodněnou cenu 3 000 Kč. (Objednávejte přímo u mě, petra.vitkova@archivbezstarosti.cz)

A co Vás na konferenci čeká? 

Můžete se těšit na psycholožku a sexuoložku doc. PhDr. Lauru Janáčkovou, CSc. s její přednáškou Láska aneb kam mizí mozek, Mgr. Bohumila „Boba“ Kartouse s jeho shrnutím inovativních metod z pedagogiky příspěvkem Vzdělávání „z parního stroje na hyperloop“. Další částí konference Vás provede Mgr. Ivana Němcová, která přiblíží práci s talentovanými dětmi a v letošním ročníku nebude chybět prof. MUDr. Vladimír Beneš, DrSc., osobnost, kterou jistě nemusíme dlouze představovat, a který svým příspěvkem o mozku a mnohaletými zkušenostmi z oboru neurochirurgie přispěje k rozšíření vědomostí o nejdůležitějším lidském orgánu.

V odpolední části konference Vám poté nabídneme 2 workshopy a to konkrétně Obohacování slovní zásoby Feuersteinovou metodouMgr. Helenou Alžbětou Bělovskou a bude pro Vás připraven také nový workshop na téma Kyberšikana aneb šikana bez modřin, který povede odbornice z dané oblasti Mgr. et Bc. Andrea Kretíková, MSc.

Akreditace MŠMT: Získali jsme akreditaci od Ministerstva školství, a co to pro vás znamená?

  • Pokud jste Vy nebo Vaše škola zapojena do projektů vzdělávání pedagogů, je možné uhradit příspěvek z těchto prostředků.
  • Každý účastník získá certifikát o absolvování konference.

Více informací naleznete ZDE.