Podzimní termíny webinářů

Dostali jste v novém školním roce na starost školní archiv? Nebo očekáváte kontrolu z oblastního archivu a potřebujete dát své dokumenty nebo vedení spisové služby rychle do pořádku, ale sami na to nestačíte?

Připomínáme, že i na září a říjen jsme připravili sérii webinářů pro všechny z Vás, které už dlouho trápí stav školního nebo obecního archivu a neví, jak začít s nápravou.

Proč jít na webinář o spisové službě?

Protože každý původce musí přejít z výkonu spisové služby v listinnné podobě do elektronické – pro některé to bude novinka, jiní již k elektronizaci přistoupili s předstihem.  

Chystáte se na tento přechod také a nevíte, co od toho očekávat, nebo elektronickou spisovnu už vedete, ale máte stále spoustu otázek k jejímu správnému užívání?  

Např.:

  • Jak je to s povinností vést elektronickou spisovou službu?
  • Jak poznám, že vedu elektronickou spisovou službu řádně a v plném rozsahu?
  • Jak mám pracovat s datovou schránkou v režimu elektronické spisové služby?
  • Na co si dát pozor při výběru elektronické spisové služby?
  • S jakými chybami se nejčastěji potkáváme u klienta, který provozuje elektronickou spisovou službu?
  • a další... 

Pak jsme přesně pro Vás připravili užitečný webinář, kde se s Vámi podělíme o naše zkušenosti, které jsme získali se službou Archiv bez starostí. Na webináři se mimo jiné dozvíte také různá doporučení vyplývající z naší dosavadní praxe, jak se vyhnout nejčastějším omylům ohledně elektronické spisové služby. Neváhejte si připravit také dotazy, které rádi zodpovíme.

Trápí Vás nepořádek v archivu?

Potřebujete spíše vyřešit nahromaděné papírové dokumenty a chaos ve školním nebo obecním archivu? Nechcete jen další software, ale skutečnou pomoc?  

Se službou Archiv bez starostí dlouho odkládanou organizaci Vašeho archivu či spisovny vyřešíte rychle, levně a efektivně!  

Jak to celé funguje? Přijďte si zcela nezávazně a zdarma poslechnout naše zkušenosti z terénu a historky z praxe, o které se s Vámi podělí Markéta Horáková ze společnosti Digidatarch a Jan Škerle z eBusinessPool.  

Přihlaste se na nejbližší webinář, který se koná 13. 9. 2023 ve 13:00.